Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Neem telefonisch contact op via TEL: 015-3646230 of mail naar info@droompies.nl

Cart
0
0

De baggy broek

Iedereen kent hem wel: de baggy broek uit de hiphop en skate scene.
Van enorme slobberbroeken die halverwege het bovenbeen hangen met daarboven een flitsende boxer tot de meer draagbare varianten. En eerlijk is eerlijk…baggy broeken zitten zo lekker! De draagbare variant dan. Van klanten die onze kinderkleding kopen, krijgen we vaak te horen dat hun kinderen in de baggy broek wonen. Maar ook voor de allerkleinsten is de baggy broek natuurlijk comfortabel. En ook niet onbelangrijk: de baggy broek staat zo leuk en eigenwijs.

Baggy broek voor de allerkleinsten

Baggy broeken van HKKH

Wij waren in Parijs op inkoop toen net de eerste exemplaren van de baggy kinderkleding van het merk HKKH binnenkwamen. De verkoper liet ons vol enthousiasme de baby- en kinderkleding in de baggy stijl zien. Ik was net een order aan het schrijven voor een snoezelig Italiaans merk dus ik moest even schakelen. Baggy broeken en baggy kleding met panterprintjes, leer, zwart, grijs…niet iets wat ik voor ogen had op onze romantische webshop. Maar anderzijds was deze baggy kleding voor kinderen heel vernieuwend en uniek! Bovendien werd Droompies het eerste verkooppunt in Nederland van de baggy broek en baggy kleding voor kinderen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trends in kinderkleding, en de baggy broek en baggy kleding past daarom ook zo goed in onze shop.

Bepakt en bezakt met baggy broeken in panterprintjes reden we terug naar huis. Hoe meer kilometers we maakten hoe meer idolaat ik werd van HKKH met zijn baggy style kinderkleding.

Eenmaal thuis ging ik direct aan de slag! Ik hees onze tweeling in stoere baggy broeken en truitjes en maakte foto’s voor de webshop en voor onze facebookpagina. De baggy kleding stond ze helemaal te gek! Onze kleine meisjes “dressed like little hip hoppers”. Ook onze oudste moest zijn vertrouwde jeans uittrekken en een baggy broek aantrekken. Terwijl hij zichzelf voor de spiegel stond te bewonderen, veranderde zijn hele houding. Dat is dus wat kleding met een kind kan doen. Als een nonchalante skate-dude stond hij in zijn stoere baggy broek naast zijn zusjes voor onze facebook-fotosessie.

Baggy broek meisjes

Baggy broeken en baggy kleding: ook voor meisjes!

Nu een jaar later hebben wij een echte klantenkring opgebouwd voor de baggy broeken en baggy streetwear. Veel dansgroepen voorzien wij van flitsende baggy hiphop outfits. De baggy kleding is ook echt niet alleen voor jongens. Het is zo “in” bij de ladies die de baggy broeken en shirts zo gaaf weten te combineren zodat het ook echt “vrouwelijk” is. Vaak zijn dit meisjes die al een hele eigen baggy stijl hebben of inderdaad ook bekend zijn met de hiphop dance. Wij houden ervan!

Baggy broeken en baggy kleding online bestellen

Wil jij ook een baggy broek of iets anders uit de baggy style kledinglijn van HKKH bestellen? Dan zit je goed bij Droompies! Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. En je betaalt geen verzendkosten boven de €50,00!

Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Droompies kiest voor het veilige Online-betaalsysteem van Ogone.
U kunt onder andere betalen via:

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief
Bezig met versturen

Volg Droompies

Volg Droompies op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, de laatste aanbiedingen en de leukste nieuwtjes!

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Policy

Contact

Droompies
Vanessa Venema
Achterburg 23
2641 LA, Pijnacker

Tel: 015-3646230

KvK: 53116410