Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Neem telefonisch contact op via TEL: 015-3646230 of mail naar info@droompies.nl

Cart
0
0

De L’ovedbaby 4-in-1 nursing poncho (borstvoedingsdoek)

Ik vond hem meteen ge-wel-dig…de nursing poncho van L’ovedbaby. Niet zomaar een borstvoedingsdoek of borstvoedingssjaal, maar ook te gebruiken als dekentje, cover voor je kinderwagen, wieg of maxi cosi en modieus kledingstuk!

Borstvoedingsdoek L'ovedbaby ShowandTellCaramel

Borstvoedingsdoek

Allereerst is deze nursing poncho een prachtige en superzachte borstvoedingsdoek. Met een borstvoedingsdoek kun je je baby intiem borstvoeding te geven in het openbaar of thuis. Je kleintje voelt zich veilig en geborgen onder de nursing poncho van L’ovedbaby.

Borstvoeding is vaak een intiem momentje samen met je kind. Als je buiten ergens bent en de zon is fel, het waait, en er is drukte om je heen, dan kun je met een borstvoedingsdoek je kleintje een rust momentje gunnen. Borstvoeding gaat helaas niet bij iedereen gemakkelijk en een borstvoedingsdoek geeft toch iets meer geborgenheid als ze al snel afgeleid zijn.

Borstvoedingsdoek L'ovedbaby grand sand

Dekentje en cover kinderwagen

Het unieke aan de nursing poncho is dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken en zeker niet alleen als borstvoedingsdoek. De nursing poncho is namelijk ook ideaal als cover voor je kinderwagen, maxi cosi of (bij gebrek aan verduisterende gordijnen) de wieg. Bovendien heb je altijd een super zacht, ademend dekentje bij de hand.

En dat alles in een klein pakketje voor onderweg. We love it!

Aangezien borstvoeding bij mij helaas niet gelukt is sprak vooral de mogelijkheid tot cover en dekentje voor de kinderwagen of maxi cosi mij heel erg aan. Wat heb ik lopen ploeteren met luierdoeken en knijpers om de zon uit de gezichtjes van onze tweeling te houden. Parasolletjes waren geen optie, die trekken hun eigen plan of bij iedere bocht die je neemt kun je ze weer buigen waardoor ze binnen no time lam zijn. Uitzonderingen daargelaten…er zullen vast parasolletjes zijn die doen wat je van ze verwacht. En vergeet niet, ik had een dubbele kinderwagen dus die 2 parasolletjes lagen ook met elkaar in de clinch. En om ze te beschermen tegen wind, kou en regen is de nursing poncho ook ideaal!!! Ik weet dat ik nog van die heerlijk zachte fleece dekentjes over de maxi cosi gooide, maar die waren zo zacht dat het handvat ook uit je handen gleed.

De nursing poncho kun je ook gebruiken als dekentje voor je kinderwagen

Modieus kledingstuk

Vol enthousiasme liet ik de nursing poncho aan mijn vriendinnen zien en plaatste ik foto’s op facebook. Hoe leuk en uniek dit wel niet is en alleen te koop bij Droompies. Vriendinnen zijn vriendinnen dus de één vond ze helemaal te gek en zag het al helemaal voor zich met een skinny spijkerbroek en wat gekleurde kettingen naar een feestje. Ja, ook de zwangere dames kunnen de poncho als fashion item dragen, alleen was deze vriendin niet zwanger maar net als ik gek op poncho’s. En de andere vriendin had een oprolbaar gebeuren aan de kinderwagen, wat ook ideaal is om de zon of wind weg bij je kindje te houden. Maar dan ben je wel even bezig om deze ook op je maxi cosi om te zetten of je moet er 1 extra kopen. De L’ovedbaby poncho is nou net iets wat je makkelijk uit je (luier)tas grist en voor alles kunt gebruiken; multifunctioneel noemen we dat!

Perfecte borstvoeding kleding is deze nursing poncho!

Wel of geen borstvoedingsdoek gebruiken?

En wat was het leuk om al die fantastische reacties op facebook voorbij te zien komen van net zulke enthousiaste moeders als ik.

Totdat de club” borstvoeden doe je zo” onze nursing poncho ontdekte. De discussie brak los….

“Wat een stom ding” “Niet leuk” “Je hoeft kind toch niet te verstoppen tijdens het geven van borstvoeding” “Wij eten toch ook niet onder een laken”.

Eerlijk is eerlijk, om sommige reacties moest ik wel lachen. Je hebt nou eenmaal van die oermoeders die al tijdens de zwangerschap liters melk produceren. Maar uit eigen ervaring weet ik dat borstvoeding geven niet bij iedereen zo makkelijk gaat. Het is echt een hele klus is om je kindje tevreden te houden. Een borstvoedingsdoek kan daar zeker bij helpen! Gezien de vele positieve reacties op de nursing poncho zijn vele moeders het met mij eens.

Dus voordat ik critici zich uit gaan leven op onze pagina…

Ja! Ik ben voorstander van borstvoeding. En geloof me, ik heb alles geprobeerd. Kolven vanaf dag 1, om het uur. De lactatie deskundige is ook een paar keer geweest. Alleen als het niet op gang komt en je wil je kindjes zo snel mogelijk van de sonde afhebben om ze mee naar huis te nemen… Dan mag je na en maand bloed, zweet en vooral tranen (want je voelt je toch mislukt met 2 ml melk tussen al die liter melkflessen) best zeggen genoeg is genoeg en overgaan op flesvoeding. En gelukkig mochten daardoor onze meisjes 3 dagen later mee naar huis.

Zo, is dat ook uit de wereld!

L'ovedbaby nursing poncho: Halle Berry heeft hem ook! De borstvoedingsdoek is ook een modieus kledingstuk! Ook de sterren hebben de nursing poncho!

 

 

 

 

 

 

 

Bestel nu de nursing poncho!

De nursing poncho van L’oved baby is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Droompies! Gebruik de nursing poncho als borstvoedingsdoek, modieus kledingstuk of als dekentje of cover voor je kinderwagen.

De sterren in Amerika zijn je al voorgegaan. Halle Berry, Brooke Shields en Milla Jovovich zijn groot fan van de nursing poncho en de babykleding van L’ovedbaby.

Wil je ook zo’n nursing poncho? Bestel deze dan nu in onze webwinkel!

 

Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Droompies kiest voor het veilige Online-betaalsysteem van Ogone.
U kunt onder andere betalen via:

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief
Bezig met versturen

Volg Droompies

Volg Droompies op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, de laatste aanbiedingen en de leukste nieuwtjes!

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Policy

Contact

Droompies
Vanessa Venema
Achterburg 23
2641 LA, Pijnacker

Tel: 015-3646230

KvK: 53116410