Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Neem telefonisch contact op via TEL: 015-3646230 of mail naar info@droompies.nl

Cart
0
0

De webshop is vernieuwd en de summersale is van start!!!

De lay out van onze webshop was prachtig… dromerig…helemaal zoals ik het me had voorgesteld.
Maar gaandeweg kom je erachter dat niet alles functioneel is en niet zo 1,2,3 aangepast kon worden. Maar ach, steeds als ik op onze website keek viel dat in het niet bij het mooie beeld wat in mijn scherm stond. Maar mooi is niet genoeg….

Via de moeder van een vriendje van onze oudste kwam ik in contact met Isabel Lauwen. Een avondje en 2 flessen wijn verder kwam ik erachter dat onze website allesbehalve SEO “proof” is. Onze oh zo prachtige front page bestond vooral uit foto’s waardoor iedere zoekmachine je site overslaat omdat ze niet weten waar deze site nou eigenlijk over gaat. Ook is het zo dat de “machtige” zoekmachines sites die geen responsive design hebben minder waarderen. Nog nooit van deze term gehoord maar dat betekent dat de website zo ingericht is dat je met 1 hand scrollend op een telefoon de site en producten kunt bekijken en een bestelling kunt plaatsen. En omdat iedere zoekmachine zijn klanten zo goed mogelijk wil leveren plaatsen ze sites die niet responsive zijn lager bij de mobiele zoekresultaten. En zo kan ik nog wel even doorgaan….

Summersale op babykleding, kinderkleding en kinderaccessoires

Maar nu is het eindelijk zover! De vernieuwde website van Droompies is online. En we starten meteen met onze summersale! Kortingen van 40- en 50%.

Ik ben benieuwd wat jullie van de vernieuwde website vinden!

Hartelijke groeten,

Vanessa Venema

Bij bestellingen boven de € 50,- zal Droompies geen verzendkosten berekenen.

Droompies kiest voor het veilige Online-betaalsysteem van Ogone.
U kunt onder andere betalen via:

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief
Bezig met versturen

Volg Droompies

Volg Droompies op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, de laatste aanbiedingen en de leukste nieuwtjes!

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Policy

Contact

Droompies
Vanessa Venema
Achterburg 23
2641 LA, Pijnacker

Tel: 015-3646230

KvK: 53116410